Salată de cartofi cu fasole verde
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten, fără lactate și integrale în cutia ta de rețete, Salata de cartofi cu fasole verde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 210 calorii . Pentru 1,04 USD per porție , primești o garnitură pentru 8 persoane. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Dacă ai la îndemână condimente cajun, fasole verde, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este perfectă pentru 4 iulie . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 61% , ceea ce este destul de bine. Încearcă Salata de fasole verde și cartofi cu vinegretă Dijon , Salata de cartofi și fasole verde și Salata de fasole verde cu migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, fierbeți cartofii și usturoiul în apă clocotită cu sare timp de 5 minute.
Adăugați fasolea; gătiți încă 10-14 minute sau până când legumele sunt fierte.
Scurgeți; aruncați usturoiul.
Puneți legumele într-un bol.
Supă caldă; turnați peste legume. Acoperiți și dați la frigider timp de cel puțin 2 ore, amestecând de mai multe ori.
Într-un castron mic, combinați uleiul, oțetul și condimentele; amestecați bine.
Scurgeți legumele; adăugați dressingul și amestecați pentru a le acoperi.
Se servește într-un bol tapetat cu salată verde, dacă se dorește.