Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata clasică în straturi ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 7 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 69 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, maioneză, salată iceberg ruptă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată Clasică Stratificată, Salată Clasică Stratificată, și Salată Egipteană Fattet (Salată De Năut Stratificată).
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente; se amestecă bine cu un tel. Aranjați pene de roșii în partea de jos a unui bol de servire de 2 litri. Se acoperă cu salată și conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Întindeți amestecul de maioneză peste conopidă. Se acoperă cu bucăți de ceapă și slănină. Acoperiți cu folie de plastic și răciți 8 ore sau peste noapte. Aruncați ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Sos Teriakyi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pâine Cu Nuci și Stafide
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt