Salată Caprese Cu Paste Stratificate
Salata stratificată de Paste Caprese este o vegan garnitură. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 320 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de busuioc, paste orecchiette și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Paste Caprese, Salată De Paste Caprese, și Salată De Paste Caprese.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți 3 litri de apă până la fierbere.
Adăugați 3 linguri de sare; reveniți la fierbere.
Adăugați paste; gătiți conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se scurge și se răcește ușor, apoi se aruncă cu 1 cană din lichidul de marinare rezervat din bocconcini (dacă există mai puțin de 1 cană de lichid de marinare, adăugați suficient ulei de măsline în lichid pentru a face 1 cană). Se dă la frigider pentru a se răci complet.
Așezați roșiile pe tava de copt unsă cu părțile laterale, împărțită la culoare; se presară cu 1/2 linguriță sare. Lăsați deoparte 15 minute, apoi uscați-le cu prosoape de hârtie.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți oțetul balsamic la foc mic la foc mediu. Se fierbe 10 până la 15 minute sau până se reduce la jumătate. Se lasă deoparte să se răcească.
În 3 feluri de mâncare de 1/2 litru sau un vas mare de sticlă, stratificați după cum urmează: stratificați ușor jumătate din paste, apoi o treime din frunzele de busuioc, apoi un strat din toate roșiile roșii. Topim roșiile cu bocconcini, apoi restul de paste, încă o treime din busuioc, apoi roșiile galbene.
Stropiți cu oțetul balsamic răcit.
Tăiați busuiocul rămas și presărați deasupra.