Salată Caprese Cu Paste Stratificate

Salată Caprese Cu Paste Stratificate
Salata stratificată de Paste Caprese este o vegan garnitură. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 320 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de busuioc, paste orecchiette și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Paste Caprese, Salată De Paste Caprese, și Salată De Paste Caprese.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți 3 litri de apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 3 linguri de sare; reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Adăugați paste; gătiți conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Se scurge și se răcește ușor, apoi se aruncă cu 1 cană din lichidul de marinare rezervat din bocconcini (dacă există mai puțin de 1 cană de lichid de marinare, adăugați suficient ulei de măsline în lichid pentru a face 1 cană). Se dă la frigider pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Așezați roșiile pe tava de copt unsă cu părțile laterale, împărțită la culoare; se presară cu 1/2 linguriță sare. Lăsați deoparte 15 minute, apoi uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
6
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți oțetul balsamic la foc mic la foc mediu. Se fierbe 10 până la 15 minute sau până se reduce la jumătate. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
În 3 feluri de mâncare de 1/2 litru sau un vas mare de sticlă, stratificați după cum urmează: stratificați ușor jumătate din paste, apoi o treime din frunzele de busuioc, apoi un strat din toate roșiile roșii. Topim roșiile cu bocconcini, apoi restul de paste, încă o treime din busuioc, apoi roșiile galbene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie GalbenăRoșie Galbenă
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
TomateTomate
BusuiocBusuioc
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Stropiți cu oțetul balsamic răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
9
Tăiați busuiocul rămas și presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista