Salată Caesar la grătar cu Miso Galben

Reteta Salata Caesar la gratar cu Miso Galben ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 30 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 691 calorii, 36g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $ 5.47 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de baghetă, Inimi romaine, pastă miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Cartofi Miso Cu Fasole Galbenă De Ceară, Salată Caesar la grătar cu pansament ușor pentru salată Caesar, și Salată Caesar cu pui Caesar la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti miso, usturoiul, coaja de lamaie si sucul de lamaie cu 2/3 cana de ulei intr-un bol pana se omogenizeaza.
Bateți 1/4 cană de apă pentru a subția pansamentul.
Adăugați 1 cană de parmezan și amestecați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți o tigaie mare pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mediu-mare.
Tăiați romaina și radicchio în sferturi pe lungime, lăsând o parte din tulpină atașată la fiecare sfert.
Periați romaine și radicchio din belșug cu pansamentul miso Caesar. Grătați până când frunzele exterioare sunt ușor carbonizate, aproximativ 3 minute în total. Nu aglomerați grătarul; grătați în loturi, dacă este necesar.
Aruncați creveții cu 1 lingură de ulei și presărați ușor cu sare și piper. Grătați până se carbonizează ușor pe ambele părți și tocmai se fierbe, 3 până la 5 minute în total.
Transferați într-un bol de amestecare și aruncați cu 2 linguri de pansament miso Caesar.
Ungeți interiorul baghetei cu uleiul rămas și presărați liberal cu sare și piper.
Așezați partea tăiată în jos pe grătar și gătiți până se carbonizează ușor și se încălzește, aproximativ 3 minute.
Tăiați în 4 bucăți egale.
Pentru a asambla, împărțiți romaina la grătar și radicchio între 4 farfurii mari. Împrăștiați o cantitate egală de creveți pe fiecare farfurie și presărați totul cu parmezanul rămas.
Se servește cu pâinea la grătar și restul de pansament miso Caesar pe lateral.