Salata asiatică de vită este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 241 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia-susan, coriandru, salată română și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Salată asiatică de vită, Salată Asiatică De Vită Și Varză, și Salată Asiatică De Vită Și Bok Choy.
Instrucțiuni
1
Combinați sosul teriyaki și uleiul într-un vas superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați fripturi, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră, întorcând fripturile ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Teriyaki
Friptură
Ulei De Gătit
2
Scoateți fripturile din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
3
Fripturi la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
5 până la 7 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
5
Lăsați să stea 5 minute; tăiați în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
6
Aruncați felii de friptură, varză și următoarele 5 ingrediente împreună; stropiți cu cantitatea dorită de pansament, aruncând ușor pentru a acoperi.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.