Salată Asiatică De Fasole Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Asiatică de fasole verde. Această rețetă servește 1 și costă 12,47 USD pe porție. O porție conține 1122 calorii, 21g de proteine, și 94G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, oțet de orez, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 86%. Salată Asiatică De Fasole Verde, Salată asiatică de varză, fasole verde și Tofu, și Salată proaspătă de fasole verde cu pansament Asiatic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.