Sake biban de mare în pergament
Sake biban de mare în pergament este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 400 de calorii, 62g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $6.1 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scallions, ghimbir, file de biban de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Sake Aburit Biban De Mare, Sake-biban de mare aburit cu ghimbir și ceapă verde, și Sangria de Sake de vară: un cocktail ușor și răcoritor de sake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F cu o foaie de copt pe raftul inferior.
Se amestecă împreună sake, sos de soia, ghimbir și zahăr într-un castron.
Dacă fileurile de pește au mai mult de 4 inci lungime, pliați capetele sub. Puneți un file de pește în centrul fiecărui pătrat de pergament și condimentați cu 1/4 linguriță sare (total). Lucrând cu 1 porție la un moment dat, presărați pește cu o parte din scallions și lingurați o parte din amestecul de sake deasupra (țineți 2 colțuri de pergament pentru a preveni scurgerea lichidului). Adunați părțile laterale ale pergamentului peste pește pentru a forma o pungă, fără a lăsa deschideri și legați strâns cu sfoară.
Coaceți pe foaia de copt fierbinte până când peștele este doar gătit, 10 până la 12 minute.
Per porție: Calorii 197, grăsimi Totale3g (1g saturat), colesterol 69 mg, sodiu 464 mg, Carbohidrați 3G, fibre 0g, proteine 32g
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.