Sago Sabudana Khichdi
Sago Sabudana Khichdi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 506 calorii, 1g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, arahide măcinate grosier, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ sabudana khichdi , cum să faci sabudana khichdi pentru postul vrat, Sabudana Khichdi-Navratri Postul, și Sabudana dosa / sago dosa pentru rapid, vrat.
Instrucțiuni
Într-un castron, înmuiați sago 8 ore sau peste noapte, în suficientă apă pentru a acoperi.
Topiți ghee-ul într-o cratiță mare la foc mediu. Reduceți căldura la minim și amestecați ardeii verzi de chile și semințele de chimen. Gatiti si amestecati pana se rumeneste.
Amestecați sago, arahidele și nuca de cocos în cratiță. La foc mediu, gătiți și amestecați aproximativ 10 minute, până când sago este crocant.
Se amestecă zahărul și sarea. Se acoperă cu iaurt și se ornează cu cilantro pentru a servi.