Rulouri la tigaie
Rulourile la tigaie sunt o rețetă vegetariană lacto-ovo cu 24 de porții. Această pâine are 99 de calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsimi per porție. Pentru 8 cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, lapte bătut cald, unt și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Puiul prăjit la tigaie cu lapte bătut , fursecurile la tigaie cu ciocolată și tigaia de porc cu cartofi și ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați laptele bătut, untul, zahărul, sarea, bicarbonatul de sodiu și oul. Bateți până se omogenizează. Încorporați suficientă făină pentru a forma un aluat moale.
Răsturnați pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți compoziția într-un bol uns, întorcându-o o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată; frământați timp de 5 minute. Împărțiți în 24 de bucăți. Formați fiecare bucăți într-o bilă. Ungeți o tigaie termorezistentă de 30 cm și presărați cu făină de porumb.
Puneți chiflele în tava pregătită. Acoperiți și lăsați să crească până își dublează volumul, aproximativ 40 de minute.
Stropiți chiflele cu unt.
Coaceți la 190°C timp de 18-20 de minute sau până se rumenește.
Scoateți din tigaie și puneți-o pe un grătar de sârmă pentru a se răci.