Rulouri Japoneze De Vită

Rulouri Japoneze De Vită
Rulouri de carne de vită japoneză ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,06 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 27 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți sulițe sparanghel, ceapă verde, fripturi rotunde de top și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Rulouri japoneze de vită și Scallion, Rulouri De Varză Japoneză, și Rulouri de vinete japoneze la grătar cu Stilton, ardei roșu și năsturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ciupercile, acoperiți și lăsați-le să transpire la foc mic până când sunt moi. Nu-i lăsați să se rumenească. Între timp, aduceți la fierbere o oală mare sau o tigaie cu apă. Scufundați sparanghelul în apa clocotită, apoi puneți-l în apă cu gheață pentru a opri gătitul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Preîncălziți broilerul cuptorului. Ungeți o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Pentru a construi rulourile, așezați fripturile plate. Dacă fripturile dvs. sunt groase, lăsați-le la o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Ungeți sosul de soia pe suprafață, apoi așezați câteva ciuperci, câteva cepe verzi și 3 sulițe de sparanghel la un capăt al fiecărei fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Rotiți-vă spre celălalt capăt pentru a închide și fixați fiecare pachet cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
7
Așezați cusătura rulourilor cu fața în jos pe tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Prăjiți sub broilerul preîncălzit până se rumenesc deasupra, aproximativ 3 minute. Întoarceți rulourile și rumeniți pe cealaltă parte, încă 2 până la 3 minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult, acest lucru ar putea arde fripturile sau le-ar putea face greu de mâncat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate83
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista