Rulouri frigorifice cu cartofi dulci ale lui Kate

Rulouri frigorifice cu cartofi dulci ale lui Kate
Rolele de frigider cu cartofi dulci ale lui Kate sunt un vegetarian pâine. Această rețetă face 48 de porții cu 115 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Rulouri De Cartofi Dulci Pentru Frigider, Rulouri De Frigider Cu Cartofi, și Rulouri De Frigider Cu Cartofi.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3/4 cană de unt și lapte într-o cratiță mare la foc mediu-mare până chiar sub punctul de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați 3/4 cană de zahăr și 2 lingurițe de sare și amestecați până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
4
Combinați drojdia, 1 linguriță de zahăr și 1/2 cană de apă caldă; lăsați să stea 5 minute sau până când amestecul devine spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
5
Bateți ouăle, cartofii și restul de 1/2 linguriță de sare la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează și se amestecă bine; bateți în 1/2 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
6
Se amestecă împreună amestecul de lapte răcit, amestecul de ouă și amestecul de drojdie într-un castron mare. Adăugați treptat 3 căni de făină și continuați să bateți la viteză medie cu un mixer electric. (Poate că va trebui să bateți restul făinii cu o lingură de lemn.) Se amestecă încă 3 1/2 până la 4 căni de făină sau suficient pentru a forma un aluat moale, răzuind părțile laterale ale bolului de mai multe ori. (Aluatul va fi foarte lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
7
Așezați aluatul într-un vas ușor uns; acoperiți și dați-l la frigider timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Ungeți ușor o tigaie jellyroll de 15 x 10 x 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți aluatul din frigider, și pumn în jos. Împărțiți aluatul în jumătate și întindeți fiecare porție la o grosime de 3/8 până la 1/2 inch; tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch și așezați - l pe tigaia pregătită, cu rulouri abia atingând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Role de perie cu 3 linguri de unt topit; îndoiți fiecare rolă în jumătate, apăsând ușor în centru pentru a sigila. Acoperiți ușor și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 30 până la 40 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
12
Coaceți la 400 timp de 12 până la 14 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista