Rulouri de scorțișoară cerească este un lactate gratuite și vegetariene masa de dimineață. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 241 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Dacă aveți apă caldă, stafide, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Cină Cerești, Rulouri de scorțișoară peste noapte – puteți coace rulouri proaspete și calde de scorțișoară dimineața, și {Aragaz lent} fondue cu scorțișoară cu rulouri de scorțișoară în miniatură de 20 de minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 1 lingură de zahăr și drojdia în apa caldă într-un bol mic. Apa nu trebuie să depășească 100 de grade F (40 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se lasă să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
3
Bateti impreuna scortisoara si 2 linguri de zahar intr-un bol mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți împreună ouăle, merele, sarea și restul de 1 lingură de zahăr într-un bol mare. Se amestecă amestecul de drojdie. Bateți în jumătate din amestecul de făină până nu rămân pete uscate. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare pentru a forma un aluat lipicios. Întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată și frământați până când este destul de neted, dar încă lipicios, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Drojdie
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Ungeți ușor un castron mare, apoi așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) timp de 30 de minute. Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
6
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
7
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de 16x20 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
8
Întindeți mierea peste aluat; presărați uniform cu zahărul scorțișoară și stafidele. Începând cu partea lungă, rotiți aluatul strâns într-o formă de jurnal și prindeți pentru a sigila cusătura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
Stafide
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Miere
Rola
9
Tăiați în 12 bucăți de dimensiuni egale.
10
Așezați rulourile în tigaia pregătită tăiată în sus. Acoperiți tigaia cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.