Rulouri de homar cu maioneză curry

Rulouri de homar cu maioneză curry
Homar role cu maioneza curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 39.33 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 2600 calorii, 125g de proteine, și 207g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, chifle de hamburger, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Rulouri De Homar Curry, Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, și Homar împachetări cu maioneza de lamaie.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie medie pe grătar sau pe arzătorul lateral la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați uleiul de măsline, ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați pudra de curry, reduceți focul la mediu și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
5
Combinați amestecul de curry, maioneza și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper. La frigider cel puțin 2 ore.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Combinați homarul, țelina, ardeii grași, ceapa, maioneza și cilantro într-un bol mare și condimentați cu sare și piper. Împărțiți rulourile și periați cu unt. Grătar, împărțit în jos, până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde. Umpleți rulourile cu salata de homar și aranjați pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
** Fierbeți homarii până când sunt fierți 3/4 din drum într-o oală cu apă sărată pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Îndepărtați și împărțiți în jumătate.
9
Se unge cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper după gust. Grătați timp de 4 până la 5 minute, tăiați partea în jos până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Scoateți carnea și tocați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este William Fevre Chablis Montmains Premier Cru ( jumătate de sticlă). Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (jumătate de sticlă)
William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (jumătate de sticlă)
Terroirul unic al premierului Cru Montmain, cu un teren foarte pietros, produce un vin cu arome minerale foarte pronunțate, o putere extraordinară și un potențial excelent de îmbătrânire. Acest vin prezintă o structură excelentă, cu o lungime bună. Atât accesibil, cât și foarte proaspăt, arată o concentrare fantastică.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista