Rulouri De Grâu Cu Miere De Trifoi
Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, drojdie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rulouri De Cină Cu Trifoi De Grâu Cu Miere, Rulouri De Cină Cu Trifoi Integral De Grâu, și Rulouri De Trifoi De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 1 1/2 căni de făină de pâine, făină integrală de grâu, miere, unt și sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează bine.
Adăugați 1/4 cană făină de pâine; se amestecă până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină de pâine rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Înveliți 12 căni de briose cu spray de gătit. Împărțiți aluatul în 12 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat, împărțiți fiecare porție în 3 bucăți; modelați fiecare bucată într-o bilă (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea acestuia).
Așezați 3 bile în fiecare ceașcă de briose. Acoperiți și lăsați să crească 25 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Combinați 1 lingură de apă și ou; periați peste rulouri.
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor.