Rulouri de dovleac plăcintar
Rulourile de dovleac plăcintar ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de pâine. Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 20 de porții și costă 12 cenți per porție . O porție conține 149 de calorii , 3 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 5 fani. Un amestec de lapte cald, zahăr brun, sare și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 37% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și : Batoane de dovleac plăcintar fără gluten cu fistic , Dovleac plăcintar copt cu păstârnac și Supă de dovleac plăcintar cu mere .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați zahărul; lăsați să stea 5 minute. Încorporați laptele, dovleacul, untul, zahărul brun și sarea.
Adăugați făina integrală de grâu. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Încorporați suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale.
Răsturnați pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 10 minute.
Puneți compoziția într-un bol uns cu spray de gătit, întorcându-o o dată pentru a acoperi suprafața. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Întindeți aluatul pe o suprafață presărată cu făină; împărțiți-l în 20 de bucăți. Formați fiecare bucată într-o bilă.
Așezați chiflele la o distanță de 5 cm unul de celălalt pe tăvi de copt unse cu spray de gătit. Cu un cuțit ascuțit, faceți crestături superficiale în partea de sus a acestora. Acoperiți și lăsați să crească până își dublează volumul, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 200°C timp de 11-13 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tăvi pe grătare pentru a se răci.