Rulouri de dovleac plăcintar

Rulouri de dovleac plăcintar
Rulourile de dovleac plăcintar ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de pâine. Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 20 de porții și costă 12 cenți per porție . O porție conține 149 de calorii , 3 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 5 fani. Un amestec de lapte cald, zahăr brun, sare și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 37% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și : Batoane de dovleac plăcintar fără gluten cu fistic , Dovleac plăcintar copt cu păstârnac și Supă de dovleac plăcintar cu mere .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați zahărul; lăsați să stea 5 minute. Încorporați laptele, dovleacul, untul, zahărul brun și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați făina integrală de grâu. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Încorporați suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
4
Răsturnați pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 10 minute.
5
Puneți compoziția într-un bol uns cu spray de gătit, întorcându-o o dată pentru a acoperi suprafața. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Întindeți aluatul pe o suprafață presărată cu făină; împărțiți-l în 20 de bucăți. Formați fiecare bucată într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
PunchPunch
7
Așezați chiflele la o distanță de 5 cm unul de celălalt pe tăvi de copt unse cu spray de gătit. Cu un cuțit ascuțit, faceți crestături superficiale în partea de sus a acestora. Acoperiți și lăsați să crească până își dublează volumul, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Coaceți la 200°C timp de 11-13 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
9
Scoateți din tăvi pe grătare pentru a se răci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista