Rulouri de brânză braziliană (Pao de Queijo)

Rulouri de brânză braziliană (Pao de Queijo)
Rulouri de brânză braziliană (Pao de Queijo) necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 28 de porții cu 92 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amidon de tapioca, apă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Rulouri de brânză braziliană / P de Queijo, P de Queijo (pâine cu brânză Braziliană), și P De Queijo (Pâine Cu Brânză Braziliană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți amidonul de tapioca și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Aduceți uleiul vegetal, apa și laptele la fiert la foc mediu până când apare o spumă albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Se toarnă amestecul de lapte peste amidonul de tapioca și se amestecă până se amestecă bine; lăsați aluatul să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Amestecați ouăle și parmezanul în aluat. Formați aluatul în bile de 1 1/2 inci și așezați-l pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când rulourile se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții28
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista