Rulou de dovleac II

Rulou de dovleac II
Pumpkin Roll II este un vegetarian rețetă cu 19 porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 168 calorii. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, nuci, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Roll Roll Cheesecake Cu Dovleac, Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper, și Rulou De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 15x10x1 inch și tapetați cu hârtie pergament. Ungeți și făinați hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți ouăle la înălțime timp de cinci minute. Adăugați treptat zahăr alb și dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
DovleacDovleac
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați făină, scorțișoară și bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați nucile uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
6
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 15 minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Întoarceți-vă imediat pe un prosop de in, praf cu zahăr de cofetărie. Îndepărtați hârtia și rotiți tortul în prosop, începând cu capătul scurt. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se amestecă zahăr cofetari, vanilie, unt sau margarina, și cremă de brânză împreună pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
VanilieVanilie
2
Desfaceți cu grijă tortul.
3
Întindeți umplutura peste tort până la 1 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Rulează din nou. Acoperiți și răciți până la servire. Praf cu zahăr suplimentar de cofetari, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
RolaRola
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții19
Scor De Sănătate1
Revista