Ruladă de porc cu lămâie și salvie

Nevoie de o curs principal fără lactate? Rulada de porc cu lămâie și salvie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, pătrunjel cu frunze plate, Sauvignon blanc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sauvignon blanc, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Vin Sauvignon Blanc ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc fiartă cu lămâie și salvie, Cotlet De Porc Cu Salvie De Lămâie, și Carne de porc cu lămâie și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați filetele pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând filete plate. Feliați fiecare jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschis plat.
Așezați folie de plastic peste filete; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Combinați pătrunjelul, Salvia, coaja și usturoiul.
Presărați 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper peste filete.
Întindeți jumătate din amestecul de pătrunjel peste fiecare filet, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare.
Rolați tenderloins jelly roll moda, începând cu laturile lungi. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară.
Presărați 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper peste filete.
Așezați filetele într-o pungă mare de plastic cu fermoar și sigilați. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați filete; gatiti 5 minute, intorcand pana se rumeneste pe toate partile.
Adăugați vin; gatiti 2 minute.
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Scoateți filetele din tigaie; păstrați la cald. Gatiti amestecul de bulion pana se reduce la 1 cana (aproximativ 10 minute). Se amestecă sucul.
Scoateți sfoara din filete. Feliați filetele transversal în felii groase de 3/4 inci.
Se servește cu pene de orzo și lămâie.
Garnisiți cu frunze de salvie, dacă doriți.