Rozmarin - Ardei Roșu Focaccia
Reteta rozmarin - ardei rosu Focaccian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de amestec original de copt bisquick, zară, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, și roșii prăjite și piper roșu dip.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Bateti împreună zară și ulei, și se amestecă în amestec amestec de copt până la amestec. Se amestecă ardeiul gras tocat.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați 1 până la 2 minute. Apăsați aluatul într - un dreptunghi de 11 x 7 inci pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se lasă să se răcească ușor; inversați pe o placă de tăiere și tăiați în pătrate.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo