Roulade Au Chocolat Pour Julia
Rulada Au Chocolat Pour Julia ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 320 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 29 și costă 55 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul vegetal, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Un picnic — pentru a începe-Un pique-nique, pour commencer, Julia Child ' s Coq au Vin, și Pots De Chocolat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Unt sau strat cu spray de legume o tavă de copt, 12 x 17 x 2 inci. Tapetați cu hârtie pergament și apoi pulverizați hârtia. Pune deoparte.
Cernem împreună 1 cană de zahăr, făină, cacao, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare. Pune deoparte.
În vasul mare al unui mixer electric prevăzut cu o paletă sau bătătoare, bateți gălbenușurile la viteză mare. Întoarceți mașina la scăzut și turnați uleiul, apa și vanilia. Adăugați treptat ingredientele cernute și, când sunt aproape încorporate, rotiți viteza la mediu și bateți până se combină bine.
Într-un alt castron mare curat, cu bici sau bătăi curate, bateți cele 6 albușuri până se formează vârfuri moi. Începeți cu viteză medie și ridicați viteza pe măsură ce vârfurile încep să se formeze. Turnați treptat restul de 1/2 cană de zahăr și continuați să bateți până când albii sunt strălucitori și fermi, dar nu rigizi. Cu o spatulă de cauciuc, împăturiți un sfert din albi în amestecul de ciocolată, apoi răzuiți amestecul de ciocolată înapoi în Albi, împăturind rapid până se încorporează complet.
Răzuiți în tigaia pregătită și întindeți-o cu o spatulă offset, netezind și nivelând partea superioară.
Coaceți până când marginile tortului se îndepărtează de tigaie și tortul revine când este apăsat ușor, 25 până la 30 de minute. Se răcește pe un raft.
Când se răcește complet, așezați tigaia pe o suprafață fermă. Cu un cuțit ascuțit, tăiați în jurul marginilor exterioare ale întregului tort, separând tortul de tigaie.
Presărați 2 linguri de zahăr granulat pe suprafața tortului (pentru a preveni lipirea atunci când răsturnați tortul). Inversați o a doua tavă de copt pe partea superioară a tortului și întoarceți tortul pe a doua tavă. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament, întoarceți hârtia și așezați-o înapoi pe tort. Inversați tortul și hârtia astfel încât hârtia să fie pe tava de copt și partea zahărită să fie deasupra. Acum sunteți gata să întindeți umplutura pe tort.
Așezați tortul cu una dintre laturile de 17 inci direct în fața dvs. Folosind spatula, întindeți 11 2 căni de Mousse de ciocolată-alune pe suprafața tortului până la marginea a trei dintre laturi, lăsând aproximativ un spațiu de 1 inch de-a lungul unei părți direct în fața dvs. (vezi foto). Nivelați umplutura. Dați la frigider mousse-ul rămas, acoperit.
Începând cu partea de 17 inci din fața dvs., folosind hârtia pergament pentru a vă ajuta, rotiți tortul spre partea opusă, închizând complet umplutura (vezi foto). Asigurați-vă că nu rulați hârtia în tort. Puneți hârtia în jurul tortului rulat pentru a asigura (vezi fotografia). Lăsați tortul pe tigaie și dați-l la frigider până când umplutura este fermă, cel puțin 2 ore, până peste noapte.
Pentru a servi, scoateți tortul din frigider și derulați din hârtie pe o suprafață fermă. Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați o bucată diagonală de 2 inci de la fiecare capăt. Cu un vârf de stea #3 montat într-o pungă de patiserie, pipeți 10 sau 12 rozete de mousse distanțate uniform pe vârful tortului. Praf cu zahăr de cofetărie cernut. Transferați cu grijă într-un platou de servire și dați-l la frigider până când este necesar. Când este gata de servit, tăiați în 10 sau 12 porții. Treceți mousse-ul rămas.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA