Rosemary Dijon Prime Rib

Rosemary Dijon Prime Rib
Rosemary Dijon Prime Rib ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 48,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 314g de proteine, 608g de grăsime, și un total de 6860 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, rozmarin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Dijon-friptură de coaste prime cu crustă de rozmarin cu Pinot Noir au jus, Mustar-semințe-crusted Prime Rib friptură cu Dijon Cr cca fra A, și PW ' s Prime Rib cu crustă de sare de rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Feliați mici tăieturi de-a lungul marginilor exterioare ale fripturii; umpleți tăieturile cu felii de usturoi. Sare generos întreaga friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Întindeți un strat subțire de muștar Dijon pe întreaga friptură; presărați generos stratul de muștar cu frunze de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4
Așezați friptura, cu osul în jos, într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Așezați un termometru pentru carne în partea cea mai groasă a cărnii, fără a atinge osul. Gatiti la gradul dorit de coacere sau la o temperatura interna de cel putin 145 grade F (65 grade C) pentru mediu, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți din cuptor, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 10 până la 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții1
Scor De Sănătate66
Revista