Romaine la grătar cu sos de brânză albastră

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Romaine la grătar cu sos de brânză albastră ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 56 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, brânză, inimi de salată română și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de Romaine la grătar cu sos de brânză albastră, Inimi La Grătar De Romaine Cu Sos De Brânză Albastră, și Romaine la grătar cu tăiței de ceapă caramelizată, brânză albastră și pansament Balsamic cu iaurt grecesc.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând cu un tel. Acoperiți și răciți.
Înveliți salata verde pe toate părțile cu spray de gătit; se presară sare și piper.
Așezați salata verde, tăiată cu fața în jos, pe grătar; grătar 2 minute.
Scoateți salata de pe grătar; lăsați să stea 5 minute.
Așezați 1 jumătate de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de roșii.
Stropiți fiecare porție cu 1 lingură de pansament.