Roșind Pui De Rodie
Roșirea puiului de rodie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 8 porții cu 488 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, sare, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 22 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Rețete similare sunt Roșind pastele de păr de înger cu pui, Mimoza Roșie, și Pere Roșii.
Instrucțiuni
Aranjați cartofii dulci și bucățile de pui într-un vas de copt de 9x13 inch. Într-un castron mic, amestecați sucul de rodie, oțetul de sherry, uleiul de măsline, zahărul brun, ghimbirul, usturoiul și sarea și piperul.
Se toarnă peste pui și cartofi dulci. Acoperiți și marinați timp de 1 până la 2 ore, întorcându-vă o dată.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când puiul și cartofii dulci sunt fierți. Ungeți cu sucuri de gătit de mai multe ori în timp ce gătiți.
Presărați cu ceapă verde și semințe de rodie înainte de servire.