Roșii Tango
Roșiile Tango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD pe porție. O porție conține 375 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, parmezan, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Mango Tango, Mango Tango, și Tango Joes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați treimea superioară a fiecărei roșii. Scoateți semințele, sucul și pulpa și aruncați-le. Pune deoparte. Se toacă blatul de roșii și se lasă deoparte.
În tigaia medie antiaderentă, sotează chorizo sau cârnați în ulei de măsline, despărțindu-l cu o lingură în timp ce gătește. Când este rumenit peste tot, adăugați ceapa în tigaie și gătiți până se înmoaie, amestecând frecvent.
Adăugați usturoiul, țelina și ardeiul poblano și gătiți încă 2 minute, amestecând pentru a combina bine.
Adăugați blaturi de roșii tocate rezervate, sare și piper și amestecați încă un minut.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se amestecă în 2 linguri cilantro, firimituri de pâine și brânză Jack cu piper. Folosind o lingură mare, amestecați amestecul în roșii, ambalând ferm. Se acoperă cu parmezan și se pun roșiile într-un vas de copt cu ulei.
Coaceți până se încălzește și brânza devine aurie, aproximativ 20 de minute.
Se presară cu restul de 1 lingură de cilantro și se servește.