Risotto Verde De Primăvară Cu Anghinare

Risotto Verde De Primăvară Cu Anghinare
Risotto verde de primăvară cu anghinare este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 798 calorii. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 30 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți orez arborio, foc mic de pui, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Risotto Verde De Primăvară, Risotto Verde De Primăvară, și Risotto Verde De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se adaugă prazul și feniculul și se sotează timp de 5 până la 7 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați orezul și amestecați un minut pentru a acoperi cu legumele, uleiul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
5
Adăugați vinul alb și fierbeți la foc mic, amestecând constant, până când cea mai mare parte a vinului a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați bulionul de pui, 2 oale la un moment dat, amestecând aproape constant și așteptând ca stocul să fie absorbit înainte de a adăuga mai mult. Acest proces ar trebui să dureze 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Între timp, tăiați sparanghelul în diagonală în lungimi de 1 inch și aruncați capetele dure. Blanch în apă sărată fiartă timp de 4 până la 5 minute, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Se scurge și se răcește imediat în apă cu gheață. (Dacă folosiți mazăre proaspătă, curățați-le în apă clocotită timp de câteva minute până când amidonul a dispărut.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre ProaspătăMazăre Proaspătă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Când risotto-ul a gătit timp de 15 minute, scurgeți sparanghelul și adăugați-l în risotto cu mazărea, anghinarea, coaja de lămâie, 1 lingură de sare și 1 1/2 lingurițe de piper. Continuați să gătiți și să adăugați stoc, amestecând aproape constant, până când orezul este fraged, dar încă ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Când risotto-ul este gata, opriți focul și amestecați mascarpone, parmezan, suc de lămâie și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
MascarponeMascarpone
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
11
Se servește fierbinte cu o stropire de arpagic și mai multă parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista