Risotto de usturoi cu calamari și chipsuri de parmezan

Risotto de usturoi cu calamari și chipsuri de parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto de usturoi cu calamari și chipsuri de parmezan. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 4.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 80g de grăsime, și un total de 1122 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, calamari pentru copii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi Busuioc Parmezan Chipsuri, Usturoi Parmezan Wonton Chipsuri, și Risotto De Praz Și Mazăre Cu Calamari La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Adăugați toate, cu excepția a 1 cățel de usturoi mic, în apă și blanch timp de 1 minut; scurgere. Într-o cratiță mică, fierbeți cățelele de usturoi albite în uleiul de măsline la foc moderat până când uleiul este parfumat, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
3
Scurgeți, rezervând separat cățelele de usturoi și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Întoarceți usturoiul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
5
Adăugați smântâna și fierbeți la foc moderat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
6
Transferați usturoiul și smântâna într-un blender și lăsați să se răcească ușor, apoi faceți piure până se omogenizează. Cu mașina pornită, se toarnă 1/4 cană plus 2 linguri de ulei de usturoi și se amestecă până se îngroașă ușor și se spumează. Condimentează crema de usturoi cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Transferați crema de usturoi într-un castron; clătiți blenderul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
Adăugați cățelul mic de usturoi nefiert în blender împreună cu uleiul de struguri, sucul de lămâie și pătrunjelul și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Transferați vinaigreta de pătrunjel într-un castron mic și condimentați cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
10
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați 3 linguri de parmezan în tigaie într-o rundă de 4 inci și gătiți până devin aurii și clocotind, 3 până la 4 minute. Folosind o spatulă subțire, transferați parmezanul crocant pe o grătar pentru a se răci. Ștergeți tigaia și repetați cu parmezanul rămas pentru a face încă 3 chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
ChipsChips
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
13
Adăugați orezul și gătiți timp de 9 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
14
Scurgeți bine și readuceți orezul abia gătit în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
15
Adăugați 1/2 cană de cremă de usturoi și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până la absorbție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
16
Adăugați crema de usturoi rămasă, 1/2 cană la un moment dat, gătind și amestecând până când orezul este al dente și s-a format un sos cremos, aproximativ 10 minute în total. Dacă orezul pare foarte gros, amestecați până la 1/2 cană de apă foarte fierbinte. Condimentați risotto-ul cu sare și piper alb și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
17
Într-o tigaie mare și grea, încălziți 1 lingură de ulei de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
18
Adăugați daikonul și gătiți la foc mare până când este auriu și crocant-fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
19
Transferați pe o farfurie. Puneți tigaia la foc mare timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
20
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de usturoi și încălziți până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
21
Adăugați calamarii și gătiți la foc mare până se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 2 minute; condimentează cu sare și piper. Movilă risotto în centrul a 4 farfurii și deasupra cu daikon și calmar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Ridiche DaikonRidiche Daikon
22
Stropiți vinaigreta de pătrunjel peste risotto, garnisiți cu parmezanul crocant și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista