Risotto de ciuperci de rețetă ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 498 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez arborio, ciuperci porcini, ciuperci portobello și crimini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 45 de fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Risotto ai funghi (Risotto de ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți bulionul de pui într-o cratiță medie și păstrați-l cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați 1/2 ceapă și 1 cățel de usturoi, gătiți, amestecând, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați ciupercile proaspete, ierburile și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 Kg
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Se sotează 3 până la 5 minute până se rumenesc ușor, se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Stropiți în ulei de trufe apoi adăugați ciupercile porcini uscate care au fost reconstituite în1 cană de bulion cald de pui. Condimentează din nou cu sare și piper proaspăt crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini Uscate
Ardei Crăpat
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Ulei De Trufe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se sotează 1 minut, apoi se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
8
Înveliți o cratiță cu restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Sotati restul de 1/2 ceapa si catelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați orezul și amestecați rapid până când este bine acoperit și opac, 1 minut. Acest pas gătește acoperirea cu amidon și împiedică lipirea boabelor. Se amestecă vinul și se gătește până se evaporă aproape tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Acum, cu o ladă, adăugați 1 cană de bulion cald și gătiți, amestecând, până când orezul a absorbit lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
12
Adăugați bulionul rămas, 1 cană la un moment dat. Continuați să gătiți și amestecați, permițând orezului să absoarbă fiecare adăugare de bulion înainte de a adăuga mai mult. Risotto-ul trebuie să fie ușor ferm și cremos, nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
13
Transferați ciupercile în amestecul de orez. Se amestecă parmezanul, se gătește scurt până se topește. Se acoperă cu un strop de ulei de trufe și pătrunjel tocat înainte de servire.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.