Risotto cu spanac și ciuperci

Risotto cu spanac și ciuperci
Risotto cu spanac și ciuperci este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ceapă, vermut și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Încercați Risotto de orz cu ciuperci și spanac, Risotto afumat-Gouda cu spanac și ciuperci, și Risotto cu ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul și apa la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciuperci și ceapă; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
4
Se ia de pe foc; se lasă deoparte și se menține cald.
5
Puneți orezul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; gatiti 1 minut. Se amestecă vermutul; gătiți, amestecând constant, 1 minut sau până când lichidul este aproape absorbit. Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant, până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de ciuperci rezervat, spanacul și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista