Rețeta Risotto cu șuncă și sparanghel este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.78 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, sparanghel, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Risotto De Sparanghel, Risotto De Sparanghel, și Risotto De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti sparanghelul in apa clocotita 3 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Combinați 1 cană de apă, vinul și bulionul într-o cratiță mică; aduceți la foc mic (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Înveliți o cratiță medie cu spray de gătit; se pune la foc mediu până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați ciuperci, ceapă verde și usturoi; saut 2 minute.
Adăugați 1/2 cană amestec de bulion cald și șuncă; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
șuncă
8
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
9
Adăugați sparanghel în ultimele 4 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
10
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și cimbru.