Risotto Cremos Cu Broccoli De Nucă De Cocos
Risotto cremos cu Broccoli de nucă de cocos este un fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 512 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,94 USD pe porție. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați risotto [arborio] orez, ardei iute, grâu și legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Risotto Ușor Cremos De Broccoli Cu Aragaz Lent, Risotto de lămâie cu Broccoli, și Risotto Cu Broccoli Și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie largă și plată și adăugați prazul și ardeiul iute. Se prăjesc ușor timp de 8-10 minute sau până se înmoaie.
Adăugați orezul, amestecați bine și apoi adăugați laptele de cocos și bulionul. Se amestecă bine și se aduce la fierbere. Se fierbe rapid timp de 15-20 de minute sau până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită.Între timp, tăiați capetele de broccoli în flori mici și aburiți rapid timp de 3-5 minute sau până când sunt ușor fierte, dar încă ușor crocante.Condimentați risotto - ul după gust, apoi amestecați ușor pinul sau nucile de caju (dacă folosiți) și broccoli și serviți imediat.