Risi e Bisi

Risi e Bisi
Risi e Bisi este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 745 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de mazăre minion, jalape Chile, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Risi E Bisi, Risi E Bisi, și Risi e Bisi (orez și mazăre) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, acoperiți cârligele de șuncă cu apă, adăugați frunza de dafin și dați la fiert. Se fierbe la foc mic până când carnea de Jaret este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți cârligele din cratiță și îndepărtați orice grăsime de pe suprafața stocului; păstrați stocul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți carnea din cârligele de șuncă; aruncați pielea, grăsimea, tendoanele și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
CarneCarne
4
Tăiați carnea în zaruri mici; ar trebui să aveți aproximativ 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie cu sos mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați șalotele și jalapeo și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
7
Adăugați orezul și cimbru și amestecați pentru a acoperi orezul cu aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
OrezOrez
8
Se toarnă bulionul de șuncă și se fierbe. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când orezul este doar fraged și tocanita este oarecum supă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
OrezOrez
TocanăTocană
șuncășuncă
9
Adăugați mazărea, carnea de crab, scallion, sucul de lămâie și șunca rezervată și fierbeți timp de 1 minut pentru a se încălzi. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CrabmeatCrabmeat
Ceapa VerdeCeapa Verde
MazăreMazăre
șuncășuncă
10
Faceți înainte: rețeta poate fi preparată până la Pasul 2 și refrigerată până la 2 zile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista