Rigatoni Sue cu ardei roșii prăjiți, anghinare și sparanghel

Rigatoni-ul lui Sue cu ardei roșii prăjiți, anghinare și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 750 calorii. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, sparanghel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Rigatoni cu cârnați de pui picant, sparanghel, vinete și ardei prăjiți, Rigatoni Cu Cârnați, Anghinare Și Sparanghel, și Rigatoni Al Forno (Rigatoni coapte) cu sparanghel prăjit și pe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 4 litri.
Prăjiți ardeii pe un grătar cu gaz sau sub broiler până se înnegrește pe toate părțile.
Se pune într-o pungă de plastic timp de 10 minute pentru a slăbi pielea. Peel și semințe de ardei; felie în felii de 1/2 inch.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 10 minute; adăugați sparanghel și anghinare și gătiți 4 minute.
Se scurge și se transferă într-un castron mare; aruncați cu ulei de măsline.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă făina și se fierbe 2 minute. Adăugați treptat lapte, amestecând până se omogenizează. Gatiti pana cand sosul se ingroasa, batand frecvent, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza Fontina și 2 1/4 cană parmezan. Se amestecă până când brânzeturile sunt topite și sosul este neted. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă peste paste și se amestecă rucola și ardeii grași roșii.
Se toarnă în vasul de copt pregătit și se presară cu 3/4 cană de parmezan rămasă.
Se acoperă cu folie de aluminiu și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute. Descoperiți și coaceți cu 10 minute mai mult.