Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 288 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ouă, sare, cremă redusă de grăsime și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de brânză cu zmeură proaspătă, Clătite cu Ricotta de lămâie cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, și Ellie Krieger ' s easy light Ricotta Cheesecake cu fructe de pădure proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Așezați ricotta într-un robot de bucătărie și procesați până când este netedă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați smântână, Neufchatel, ouă, zahăr, făină, vanilie, coajă de portocală și sare. Procesați până se amestecă bine.