Ribbon Bar Cheesecake
O porție conține 320 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 25. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână fulgi de nucă de cocos, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cheesecake Cu Panglică De Zmeură, Cheesecake Cu Panglică Portocalie, și Cheesecake Cu Panglică Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Amestecați fursecurile zdrobite, untul, nucile și nuca de cocos; apăsați pe fundul tigaiei de 13x9 inci. Refrigerați în timp ce pregătiți umplutura.
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Coaceți 40 min. sau până când centrul este aproape setat. Mișto. Refrigerați 3 ore.
Gatiti frisca si ciocolata in cratita la foc mic pana cand ciocolata este complet topita si amestecul este bine amestecat, amestecand ocazional.
Se toarnă peste cheesecake. La frigider 15 min. sau până când ciocolata este fermă.