Recoltați Vasul De Orez
Harvest rice Dish ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 305 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez brun, sare și piper, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Recoltați Orez, Recoltați Orez Sălbatic, și Caserola De Recoltare A Orezului Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați migdalele pe o foaie de copt unsă. Prăjiți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 5 până la 8 minute.
Se amestecă bulionul, orezul brun și orezul sălbatic într-o cratiță medie și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 45 de minute, până când orezul este fraged și bulionul este absorbit.
În tigaie medie, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și zahărul brun.
Se sotează până când untul este absorbit și ceapa este translucidă și moale. Reduceți căldura și gătiți ceapa încă 20 de minute, până când sunt caramelizate.
Se amestecă afine și ciuperci în tigaie. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când boabele încep să se umfle. Se amestecă migdalele și coaja de portocală, apoi se pliază amestecul în orezul fiert. Sare și piper după gust.