Rețetă de plăcintă de păstor fără Gluten în două moduri

Rețetă de plăcintă de păstor fără Gluten în două moduri
Rețeta de plăcintă a ciobanului fără Gluten în două moduri este o fără gluten și vegetarian felul principal. O porție conține 417 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 341 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare de mare și piper măcinat, flori de broccoli, unt vegan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Crackers Crocante Însămânțate În Trei Moduri (Fără Gluten, Fără Cereale, Vegan, Paleo, Fără Nuci), Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Caserola Sloppy Joe Pie – Fără Gluten pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista