Ranch Chili

Ranch Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 877 calorii, 69G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $5.61 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită degresat cu grăsime, mandrină de vită dezosată, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Al 7-lea concurs anual de Chili: intrarea #4-Chili Smokey Chipotle cu smântână Ranch + meniu săptămânal, Ferma De Fasole Chili, și Chili cu smântână de fermă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 bulion de cutie într-o măsură de sticlă; se încălzește într-un cuptor cu microunde până la fierbere. Tulpina și semințele uscate; clătiți, tăiați în bucăți și puneți-le într-un blender.
Se toarnă bulion fierbinte peste ardei iute și se lasă să stea 10 minute. Ținând capacul în jos cu un prosop, se învârte până se omogenizează.
Între timp, într-o tigaie grea de 6 litri la foc mediu-mare, amestecați slănina adesea până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie.
Clătiți carnea de vită și uscați-o; tăiați în bucăți de 1 1/2 inch, tăind orice bucăți mari de grăsime.
Presărați ușor carnea de vită cu sare. Lucrând în loturi, adăugați carne de vită într-un singur strat la tigaie și întoarceți bucățile după cum este necesar pentru a se rumeni peste tot, 5 până la 6 minute pe lot.
Transferați carnea de vită într-un castron.
Adăugați ceapa, usturoiul, chimenul și oregano în tigaie; se amestecă des până când ceapa este moale și începe să se rumenească, 5 până la 6 minute.
Întoarceți carnea de vită și slănina în tigaie.
Adăugați chile pur, bere și bulion de conserve rămase; aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 1 oră. Descoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea de vită este foarte fragedă când este străpunsă și sosul este îngroșat, cu 1 până la 1 1/2 ore mai mult; dacă sosul devine prea gros înainte ca carnea de vită să fie gata, adăugați mai mult bulion după cum este necesar.
În timp ce carnea de vită gătește, într-o tigaie de prăjire, prăjiți ardeii poblano la 4 inci de căldură, întorcându-se o dată, până când sunt carbonizați peste tot, 11 până la 13 minute în total. Când este suficient de rece pentru a manipula, coaja, tulpina, semințele și tăiați grosier. Se amestecă în chili cu aproximativ 30 de minute înainte de a fi gata.