Quinoa de dovleac cu fructe și nuci
Fructe și nuci butternut squash quinoan este un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 692 calorii, 20g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pastă de tahini, ceapă, fistic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 114 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 99%. Rețete similare sunt Quinoa cu dovleac, afine și fistic ("umplutură" de Quinoa), Batoane Cu Fructe Și Nuci De Quinoa, și Salată De Quinoa Cu Fructe, Nuci Și Gorgonzola.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Aruncați dovleceii și ceapa cu 2 lingurițe de ulei într-o formă mare de prăjire superficială. Condimentați și prăjiți aproximativ 30 de minute, agitând cositorul o dată sau de două ori, până când legumele sunt fragede.
Gatiti quinoa urmand instructiunile pachetului. Când este gătit, rulați sub apă rece și scurgeți bine.
Amestecați iaurtul, tahini, cea mai mare parte a sucului de lămâie și câteva condimente pentru a face un sos.
Se amestecă quinoa cu nucile, caisele uscate, menta și unele condimente într-un castron mare, apoi se adaugă sucul de lămâie rămas, se strecoară cu puțin ulei și se amestecă bine. Se împrăștie peste amestecul de dovlecei-ceapă și se servește cu sosul de iaurt.