Quinoa cu Năsturel piperat, pere și rodie
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Quinoa cu Năsturel piperat, pere și rodie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 326 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de Nasturel, arile de rodie, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de Quinoa cu citrice de rodie cu vinetă de rodie de afine, Salată de Nasturel cu pere și sos cremos de brânză de capră, și Cartofi, Nasturel Și Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți quinoa sub apă curentă rece și scurgeți-o.
Combinați apa și quinoa într-o cratiță medie și dați la fiert. Reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți până când quinoa este fragedă și toată apa este absorbită, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Așezați quinoa gătită într-un castron mare cu năsturel, bucăți de pere, semințe de rodie, nuci, suc și oțet. Se amestecă pentru a combina, apoi se servește.