Quiche de somon afumat și sparanghel

Rețeta de somon afumat și Quiche de sparanghel ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 545 calorii, 16g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ulei vegetal, somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Quiche de somon afumat și sparanghel, Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), și Cheddar afumat și Quiche de sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Se amestecă făina, zahărul și sarea de ceapă într-un castron mediu. Bateți uleiul și laptele în ceașcă de măsurare cu furculița până când sunt cremoase.
Se toarnă amestecul de ulei peste amestecul de făină; se amestecă până se formează aluatul.
Pat aluat pe partea de jos și lateral de placă plăcintă ungrased, 9x1 1/4 inch, sau fel de mâncare quiche, 9x1 1/2 inch.
Presărați somon peste crustă.
Tăiați partea de jos o treime din fiecare suliță de sparanghel; rezervați porțiuni de suliță de sus. Se toacă capetele de sparanghel; se presară peste somon.
Presărați brânza uniform peste sparanghel.
Bateți ouăle, frișca, buruienile de mărar, sarea și piperul într-un castron mediu cu biciul de sârmă. Turnați încet amestecul de ouă peste ingredientele quiche. Aranjați sparanghelul rezervat în spițe deasupra quiche-ului.
Coaceți 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Coaceți cu 40 până la 45 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Dacă este necesar, acoperiți marginea crustei cu benzi de folie de aluminiu după 10 până la 15 minute de coacere pentru a preveni rumenirea excesivă.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.