Quiche de la sud de frontieră
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia de rețete, South-of-the-Border Quiche ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 448 de calorii, 16 g de proteine și 34 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,28 USD per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, brânză cheddar ascuțită, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 28%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salata South of the Border, South-of-the-Border Chowder și South of the Border Mușchi pentru doi.
Instrucțiuni
Tapetați coji de patiserie neînțepate cu o folie dublă de grosime rezistentă.
Se coace la 400° timp de 5 minute.
Îndepărtați folia; mai coaceți cu 5 minute.
Se presara praf de chili si chimen peste scoici; se presară cu brânzeturi. Într-un castron mare, bateți ouăle, smântâna, ardeii iute, măslinele, ceapa, coriandru, sare și piper.
Se toarnă uniform peste brânză.
Acoperiți și congelați o quiche timp de până la 3 luni. Acoperiți lejer marginile quiche-ului rămas cu folie; asezati pe o tava de copt.
Coaceți la 400° timp de 35-40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.
Serviți cu salsa și smântână dacă doriți.
Scoateți din congelator cu 30 de minute înainte de coacere (nu dezghețați). Acoperiți lejer marginile crustei cu folie; asezati pe o tava de copt.
Coaceți la 400° timp de 55-60 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.
Vin recomandat: Vin Spumant, șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă
Vinul spumant, șampania și Bordeaux sunt alegerile mele de top pentru Quiche. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Ai putea încerca Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Famile Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.