Quiche De Anghinare
Rețeta de anghinare Quiche ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.5 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 403 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, un strop de nucșoară măcinată, produse de patiserie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Quiche De Anghinare Cu Somon, Prosciutto și Quiche de anghinare, și Quiche de anghinare și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Căptușiți un vas de quiche de 9 inci sau o farfurie de plăcintă cu produse de patiserie; tăiați excesul de patiserie în jurul marginilor. Înțepați fundul și părțile laterale ale produselor de patiserie cu o furculiță.
Coaceți la 400 timp de 3 minute; scoateți din cuptor și înțepați ușor cu o furculiță.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Combinați frisca, ouăle, sarea, piperul și nucșoara într-un bol mediu de amestecare; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Scurgeți anghinare, rezervând 2 linguri ulei; pus deoparte.
Tăiați anghinarea în bucăți de mușcătură; pus deoparte.
Saut ceapa în ulei rezervat într-o tigaie mică până se înmoaie; scurgeți uleiul. Se amestecă bucățile de anghinare rezervate; lingură în produse de patiserie pregătite.
Se toarnă amestecul de frișcă peste ceapă și anghinare; presărați brânză deasupra și punctați cu unt.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când este setat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia în pene.