Rețeta de anghinare Quiche ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.5 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 403 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, un strop de nucșoară măcinată, produse de patiserie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Quiche De Anghinare Cu Somon, Prosciutto și Quiche de anghinare, și Quiche de anghinare și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
1
Căptușiți un vas de quiche de 9 inci sau o farfurie de plăcintă cu produse de patiserie; tăiați excesul de patiserie în jurul marginilor. Înțepați fundul și părțile laterale ale produselor de patiserie cu o furculiță.
2
Coaceți la 400 timp de 3 minute; scoateți din cuptor și înțepați ușor cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Coaceți încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
5
Combinați frisca, ouăle, sarea, piperul și nucșoara într-un bol mediu de amestecare; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Nucșoară
Piper
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
6
Scurgeți anghinare, rezervând 2 linguri ulei; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Ulei De Gătit
7
Tăiați anghinarea în bucăți de mușcătură; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
8
Saut ceapa în ulei rezervat într-o tigaie mică până se înmoaie; scurgeți uleiul. Se amestecă bucățile de anghinare rezervate; lingură în produse de patiserie pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se toarnă amestecul de frișcă peste ceapă și anghinare; presărați brânză deasupra și punctați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Anghinare
Unt
Brânză
Ceapă
10
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia în pene.