Quiche Cu Usturoi De Broccoli

Broccoli usturoi Quiche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 385 calorii. Un amestec de căței de usturoi, aluat de patiserie cu unt, cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Quiche Cu Usturoi De Broccoli, Quiche de broccoli și usturoi, și Broccoli Usturoi Pancetta Quiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci. Puneți aluatul în plăcuța de plăcintă, lăsând excesul să atârne peste margine. Îndoiți consola spre interior și apăsați pe partea laterală a plăcii de plăcintă pentru a întări marginea. Înțepați fundul peste tot cu o furculiță. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Căptușiți coaja de plăcintă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți până când patiseria este setată și marginea este aurie palidă, 20 până la 25 de minute.
Îndepărtați cu grijă folia și greutățile, apoi coaceți coaja până la auriu adânc peste tot, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Puneți placa de plăcintă într-o tigaie cu 4 fețe. Lăsați cuptorul pornit.
În timp ce coaja se coace, gătiți broccoli într-o oală de 3 litri cu apă sărată clocotită 4 minute.
Scurgeți broccoli și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul, apoi uscați-l.
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu un vârf generos de sare.
Bateți împreună pasta de usturoi, ouăle, jumătate și jumătate, nucșoara, cayenne și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare până se omogenizează.
Se toarnă umplutura în coajă de plăcintă și se adaugă broccoli, apoi se presară cu brânzeturi.
Coaceți quiche până când crema este doar setată, 45 până la 50 de minute. (Centrul va tremura ușor; umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.) Se răcește cel puțin 20 de minute.
Serviți quiche cald sau la temperatura camerei.
Quiche poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită. Reîncălziți, neacoperit, într-un cuptor de 325 litri F, aproximativ 25 de minute.