Quaresimali (Biscuiți Cu Migdale De Post)
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Quaresimali (biscuiți de migdale Postului Mare) un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 153 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 36. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, praf de copt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Vinete (Vinete), Supă De Legume, și Fanesca (Supă De Post Ecuadoriană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Prăjiți migdalele în tigaie cu jeleu timp de 10 minute.
Lasă să se răcească. Se macină fin 1/4 din migdale, se amestecă cu 1/4 cană de zahăr granulat și se lasă deoparte.
Se macină grosolan restul de 3/4 migdale și se lasă deoparte. Într-un castron mare amestecați împreună făina, rămânând 3/4 cană zahăr, zahăr brun, scorțișoară și praf de copt.
Adăugați untul și amestecați până când toate ingredientele sunt combinate.
Amestecați migdalele măcinate grosier și cele 2 ouă, apoi frământați aluatul în castron până când toate ingredientele sunt combinate. Împărțiți aluatul în jumătate.
Formați fiecare jumătate într-un dreptunghi de 15 X 4 inci.
Transferați dreptunghiurile pe foile de copt care au fost unse cu unt și făinoase.
Ungeți bine dreptunghiurile cu 1 ou combinat cu 2 linguri de lapte.
Se presară cu amestec de migdale/zahăr rezervat.
Coaceți - le în treimea superioară a cuptorului (375 grade F-190 grade C) timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc și frigarui iese curat.
Tăiați dreptunghiurile în cruce în felii de 3/4 inch grosime.
Lăsați să stea 15 minute în cuptorul oprit.
Transferați în rafturi și lăsați să se răcească bine. Depozitați etanș.