Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Quaresimali (biscuiți de migdale Postului Mare) un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 153 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 36. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, praf de copt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Vinete (Vinete), Supă De Legume, și Fanesca (Supă De Post Ecuadoriană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Prăjiți migdalele în tigaie cu jeleu timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Jeleu
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Lasă să se răcească. Se macină fin 1/4 din migdale, se amestecă cu 1/4 cană de zahăr granulat și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Migdale
4
Se macină grosolan restul de 3/4 migdale și se lasă deoparte. Într-un castron mare amestecați împreună făina, rămânând 3/4 cană zahăr, zahăr brun, scorțișoară și praf de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Scorțișoară
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați untul și amestecați până când toate ingredientele sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Amestecați migdalele măcinate grosier și cele 2 ouă, apoi frământați aluatul în castron până când toate ingredientele sunt combinate. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Formați fiecare jumătate într-un dreptunghi de 15 X 4 inci.
8
Transferați dreptunghiurile pe foile de copt care au fost unse cu unt și făinoase.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Ungeți bine dreptunghiurile cu 1 ou combinat cu 2 linguri de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Ouă
10
Se presară cu amestec de migdale/zahăr rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Zahăr
11
Coaceți - le în treimea superioară a cuptorului (375 grade F-190 grade C) timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc și frigarui iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Frigarui
12
Tăiați dreptunghiurile în cruce în felii de 3/4 inch grosime.
13
Lăsați să stea 15 minute în cuptorul oprit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Transferați în rafturi și lăsați să se răcească bine. Depozitați etanș.