Quaresimali (Biscuiți Cu Migdale De Post)

Quaresimali (Biscuiți Cu Migdale De Post)
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Quaresimali (biscuiți de migdale Postului Mare) un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 153 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 36. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, praf de copt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Vinete (Vinete), Supă De Legume, și Fanesca (Supă De Post Ecuadoriană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Prăjiți migdalele în tigaie cu jeleu timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
JeleuJeleu
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Lasă să se răcească. Se macină fin 1/4 din migdale, se amestecă cu 1/4 cană de zahăr granulat și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
MigdaleMigdale
4
Se macină grosolan restul de 3/4 migdale și se lasă deoparte. Într-un castron mare amestecați împreună făina, rămânând 3/4 cană zahăr, zahăr brun, scorțișoară și praf de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați untul și amestecați până când toate ingredientele sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Amestecați migdalele măcinate grosier și cele 2 ouă, apoi frământați aluatul în castron până când toate ingredientele sunt combinate. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Formați fiecare jumătate într-un dreptunghi de 15 X 4 inci.
8
Transferați dreptunghiurile pe foile de copt care au fost unse cu unt și făinoase.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Ungeți bine dreptunghiurile cu 1 ou combinat cu 2 linguri de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
10
Se presară cu amestec de migdale/zahăr rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
11
Coaceți - le în treimea superioară a cuptorului (375 grade F-190 grade C) timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc și frigarui iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
12
Tăiați dreptunghiurile în cruce în felii de 3/4 inch grosime.
13
Lăsați să stea 15 minute în cuptorul oprit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Transferați în rafturi și lăsați să se răcească bine. Depozitați etanș.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Revista