Pulpă de miel crustă

Pulpă de miel crustă
Pulpa de miel friptă cu crusta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 388 de calorii, 38 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă servește 10 și costă 2,79 USD per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ierburi de Provence, pulpă de miel, măr de tartă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60%. Acest scor este solid. Încercați pulpă de miel friptă, pulpă de miel friptă și pulpă de miel friptă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune pulpa de miel pe un grătar într-o tigaie de friptură. Într-un castron mic, combinați pesmetul, untul și condimentele; întins peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Picior De MielPicior De Miel
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pune ceapa în tigaie; se toarnă bulion peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Coaceți, descoperit, la 325° timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Adăugați cartofii; mai coace cu 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați măr; Coaceți încă 30 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rare, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți legumele și merele și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
7
Lăsați friptura să stea timp de 10-15 minute înainte de a tăia felii.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista