Pui-Veggie Stir-Fry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul-Veggie. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Low-Fodmap Veggie se amestecă Fry cu sos wasabi-ghimbir, Pui și Broccoli se amestecă, și Pui Rapid Și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina, sarea și piperul.
Adăugați pui; aruncați până se acoperă uniform.
În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare până când este fierbinte. Gatiti puiul in ulei aproximativ 10 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste la exterior si nu mai este roz in centru.
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald.
În aceeași tigaie, încălziți restul de 1 lingură de ulei până când este fierbinte. Gatiti ceapa, ardeiul gras si mazarea in ulei aproximativ 6 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant.
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand constant. Întoarceți puiul în tigaie. Se amestecă bulionul, oțetul și condimentul cu piper de lămâie. Gatiti aproximativ 1 minut sau pana cand este fierbinte.