Pui sărat cu lămâie

Puiul sărat cu lămâie necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 372 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, crengute de pătrunjel cu frunze plate, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este bine. Încercați Tarhon Cu Lămâie-Pui Întreg Sărat, Curcan cu ceai la grătar cu sos de ceai și lămâie, și Piept de curcan sărat cu sos de lămâie-pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 4 litri de apă și sare într-un cuptor olandez, amestecând până când sarea se dizolvă.
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime.
Adăugați puiul în amestecul de sare; acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți puiul din saramură; aruncați saramura. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Așezați feliile de lămâie sub pielea slăbită.
Presărați cavitatea cu piper; așezați pene de lămâie, pătrunjel, usturoi și șalotă în cavitate. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub pui.
Așezați pe raftul unei tigaie pentru broiler.
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 10 minute sau până când termometrul înregistrează 18