Pui Rotisor Cu Saramură De Rozmarin
O porție conține 92 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, rozmarin, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slow Cooker Rotisor Lămâie-Rozmarin Pui, Pui Cu Rozmarin La Grătar, și Pui Prăjit La Cuptor Cu Saramură De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare combinați ingredientele de saramură. Se amestecă bine pentru a dizolva zahărul și sarea.
Scufundați puiul în saramură, pieptul în jos și dați-l la frigider timp de 6 până la 12 ore.
Pregătiți grătarul pentru gătit indirect la foc mediu (350 până la 232°).
Scoateți puiul din oală și aruncați saramura. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Strângeți puiul cu sfoară de măcelari.
Urmând instrucțiunile grătarelor, fixați puiul în mijlocul unui scuipat de rotisor, puneți scuipatul la loc și porniți motorul.
Așezați o tigaie mare de folie de unică folosință sub pui pentru a prinde picăturile. Gatiti puiul la foc mediu indirect, cu capacul inchis, timp de 1 ora.
Dacă grătarul dvs. are un arzător cu infraroșu în spatele grătarului, după 1 oră de gătit, aprindeți arzătorul și setați-l la foc mediu (lăsând arzătoarele exterioare obișnuite pe mediu și arzătoarele din mijloc oprite). Dacă grătarul dvs. nu are un arzător cu infraroșu, continuați să gătiți puiul așa cum făceați. Oricum ar fi, gătiți puiul până când suprafața devine maro auriu intens și temperatura internă ajunge la 160 până la 74° în partea cea mai groasă a coapsei (fără a atinge osul). Acest lucru ar trebui să dureze 10 până la 20 de minute cu arzătorul cu infraroșu și 20 până la 30 de minute fără arzătorul cu infraroșu. Urmăriți cu atenție că pielea de pui nu arde.
Când puiul este complet gătit, opriți motorul rotisorului și scoateți scuipatul de pe grătar. Înclinați puiul în poziție verticală peste tigaia cu folie, astfel încât lichidul care s-a acumulat în cavitatea găinilor să se toarne în tigaie.
Lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade în acest timp.)
Transferați puiul de la scuipat pe o tăietură.
Tăiați în bucăți de servire.