Pui Prăjit Savuros

Pui Prăjit Savuros
Puiul prăjit savuros ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,38 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare, roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Pui Prăjit Savuros, Pui prăjit cu lămâie, usturoi și cartofi, și Nuci pecan prăjite savuroase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente; deoparte.
2
Scurgeți roșiile și apăsați între straturi de prosoape de hârtie; tocați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Scoateți și aruncați măruntaiele din pui. Clătiți puiul cu apă rece și uscați-l. Frecați amestecul de plante uniform peste pui și în interiorul cavității. Slăbiți pielea de pe sân fără a o detașa; introduceți cu grijă roșii tocate, usturoi și cilantro. Tuck wingtips sub pasăre; cravată picioare, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați pasărea, cu pieptul în sus, pe un suport acoperit cu spray de gătit; așezați raftul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Îndepărtați pielea înainte de servire.
7
Per 3 uncii de servire fără piele: carne de Copan, calorii 132, grăsime 3G, colesterol 79mg; carnea coapsei, calorii 150, grăsime 7g, colesterol 81mg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista