Pui prăjit de bază

Pui prăjit de bază
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Basic Roasted Chicken. Pentru 4,72 USD per porție, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1432 de calorii, 114 g de proteine și 103 g de grăsimi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, pui, sare kosher și piper proaspăt spart și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 77%, ceea ce este bun. Curcanul prăjit de bază, muschiul de porc prăjit de bază (3 puncte Ww) și muschiul de porc prăjit de bază (3 puncte Ww) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Presărați generos interiorul puilor cu sare și piper. Umpleți fiecare pasăre cu 3 crenguțe de cimbru, 2 căței de usturoi, dafin, ceapă și lămâie. Pe măsură ce puii se gătesc, acest lucru îi va ajuta să-i mențină umezi și, de asemenea, să aromeze pasărea din interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Folosind sfoară de bucătărie, legați picioarele fiecărei păsări, apoi puneți vârfurile aripilor sub fiecare corp, astfel încât să se gătească uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Așezați păsările pe un grătar peste o tavă de prăjire apoi stropiți-le cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5
Se da la cuptor si se coace 15 minute. Apoi reduceți temperatura la 375 de grade F și gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în articulația dintre picior și coapsă înregistrează 165 de grade F, aproximativ 1 oră în plus. Când puiul este gata, pielea va fi crocantă și aurie, iar sucul puiului va curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Revista